Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'obre el període de votacions del Pressupost Participatiu 2019

Press Part 2019Des d'aquest divendres 19 d'octubre i fins al 4 de novembre, ja es pot votar les accions finalistes de l'edició d'enguany del Pressupost Participatiu.

Seguint la dinàmica dels darrers anys, l'Ajuntament destina fins a 200.000 euros del pressupost municipal de l'any pròxim perquè els vilatans i vilatanes decidiu en quines de les accions proposades voleu que es destinin. Totes elles arriben al procés de votació després d'haver superat tot un seguit d'etapes: fase de recollida de propostes ciutadanes, tallers deliberatius i validació tècnica.

El primer grup de propostes són de despesa corrent i es pot votar fins a dues de les cinc proposades. Mentre que en l'apartat d'inversions es poden votar fins a tres propostes de les 12 disponibles.

Per participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Arenys de Mar. Les votacions es poden fer des d'aquest formulari del web municipal.

Igualment, la Regidoria de Participació Ciutadana habilitarà un seguit de parades a peu de carrer perquè els vilatans sense accés a un ordinador també puguin prendre part d'aquest procés participatiu. En cas de detectar-se casos de persones que hagin votat tant via formulari web com presencialment a les parades del carrer, es donarà prioritat al vot electrònic i la butlleta en paper es declararà nul·la.

calendari votacio carrer

Publicat el 19 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^