Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Promoció Econòmica oferta nous cursos per aquesta tardor

xifreEl servei a empreses del Xifré ha preparat un seguit de cursos gratuïts que es realitzaran en les pròximes setmanes i que són complementaris per a la gestió econòmica i financera de l'empresa.

El primer d'ells és un curs de gestió de l'activitat econòmica amb el qual es vol donar eines per planificar l'activitat i disposar dels indicadors de seguiment adequats per a prendre decisions. L'objectiu és el disseny d'un quadre de comandament del negoci, tot identificant els elements significatius de diferents activitats econòmiques. Aquest curs es farà el 29 d'octubre, de 9.30 a 14.30 h, a la segona planta de l'edifici Xifré i s'adreça a empreses, comerços, autònoms i emprenedors. Us hi podeu inscriure amb aquest formulari.

Un altre iniciativa organitzada en aquesta línia és un curs gratuït d'elaboració de pressupostos i gestió econòmica. En aquest cas, es farà els dies 19 i 26 de novembre, de 9.30 a 14.30 h, també a l'Edifici Xifré. Podeu fer aquí la inscripció.

I d'altra banda, s'ha programat també un taller gratuït per aprendre a fer bones presentacions de la teva empresa o model de negoci. Es tracta d'un taller per aprendre les claus per presentar-se (davant de clients, a grups, a empreses) d'una manera senzilla i creativa. L'objectiu és elaborar l'esquema essencial de la seva presentació. Aquest curs es farà el dia 4 de desembre, de 9.30 a 11.30 h. Aquest és el formulari d'inscripció.

Publicat el 18 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^