Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'amplia a 3 hores el temps d'estacionament al complex esportiu

limit estacionament fondo creusL'Ajutament d'Arenys de Mar amplia des d'avui el temps màxim d'estacionament a l'aparcament del complex esportiu Fondo de les Creus, que passa de dues a tres hores.

L'ampliació horària acordada entre l'equip de govern i l'UFEC vol donar resposta a la petició d'usuaris i clubs esportius que sobrepassen estades de dues hores ja sigui amb motiu d'entrenaments o disputa de partits.

La senyalització de l'aparcament ja s'ha actualitzat. Recordem que la limitació del temps d'estacionament és efectiva de dilluns a diumenge entre les 9 del matí i les 10 de la nit, i que els usuaris han de senyalitzar l'hora d'arribada mitjançant un rellotge horari. En aquest sentit, es pot utilitzar el rellotge horari d'estacionament de la zona verda o qualsevol altre de similar, així com aconseguir-ne un a les dependències de la Policia Local o al mateix gimnàs.

La limitació del temps d'estacionament en aquest indret és una mesura que es va portar a terme el passat mes de juny per assegurar la rotació de vehicles en aquest aparcament i facilitar la mobilitat als usuaris del gimnàs i de les pistes esportives tant en dies feiners com en cap de setmana.

Publicat el 10 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^