Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La pluja de les darreres hores provoca poques incidències

Imatge del rial del Bareu aquesta nit, en el moment de més pluja. FOTO: X. Salbanyà

Operaris de la Brigada municipal, Sorea i Boquet, així com Policia Local i Bombers, treballen des de primera hora d'aquest matí per minimitzar els efectes de la pluja que cau des d'ahir al vespre. Es tracta de tasques per retirar sorra acumulada en diversos carrers, així com fulles que poden embussar els embornals. També s'ha hagut de tancar temporalment algun carrer per la gran quantitat d'aigua que hi baixava.

La forta pluja ha causat els incidents habituals en aquest tipus d'episodis, com ara alguna tapa de clavegueram aixecada, el rial del Bareu desbordat en el moment de més intensitat de la tempesta o el pas soterrat de la Musclera inundat, entre d'altres. En aquest sentit, els Bombers d'Arenys han realitzat una vintena de sortides en el conjunt del nord Maresme per petites inundacions, arbres caiguts i algun vehicle atrapat en rials.

Tanmateix, un llamp va cremar ahir a la nit un transformador elèctric de l'estació de tren, fet que va provocar retards a la línia de rodalies, si bé aquest matí els trens ja circulaven amb normalitat.

Informació actualitzada a les 11:55h

desprenimentS'ha produït un despreniment de sorra al revolt de la Muvisa que obliga a circular amb molta lentitud. Efectius de la Policia Local han estat els primers en arribar al lloc i han controlat el trànsit alhora que han avisat a Mossos i conservació de carreteres perquè procedeixin a la senyalització i neteja de la zona.
La gran quantitat d'aigua caiguda en les darreres hores s'apunta com a principal causa de l'esllavissada.

Publicat el 10 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^