Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El president del Consell Comarcal es reuneix amb l'alcaldessa

CCM clavegueramL'alcaldessa Annabel Moreno s'ha reunit aquest matí al despatx d'Alcaldia amb el president del Consell Comarcal de Maresme, Josep Triadó, per tractar diverses qüestions d'índole mediambiental.

La visita ha servit principalment per posar sobre la taula l'estat del projecte per reconduir el clavegueram d'Arenys de Munt cap a la dapuradora mancomunada entre els dos Arenys i Canet sense necessitat que les aigües brutes passin per Arenys de Mar, com passa actualment. Es tracta d'una obra llargament reivindicada per Arenys de Mar finançada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i que executarà el Consell Comarcal del Maresme.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal ha explicat que el projecte està a punt de finalitzar-se, a l'espera de conèixer l'emplaçament definitiu de l'estació de bombeig d'Arenys de Munt. Un cop superat aquest tràmit caldrà aprovar el projecte i licitar-lo. Triadó ha explicat que la previsió és poder tenir finalitzades les obres el pròxim 2019.

Triadó ha vingut a Arenys de Mar acompanyat de l'enginyer redactor del projecte i del cap de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, amb els quals també han despatxat assumptes relatius a la recollida selectiva de residus, a més de parlar de la seguretat a la comarca.

Publicat el 4 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^