Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els tiquets del berenar de la gent gran es podran recollir el 5 i 8 d'octubre

berenar gent granLa Regidoria de Gent Gran ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Mes de la Gent Gran, que arriba puntual cada octubre. enguany, les activitats es concentren en la segona quinzena del mes, entre les quals no hi faltaran el tradicional berenar popular -previst pel dimecres 24 d'octubre, a les 17.30h, a la sala polivalent del Calisay-, la projecció de cinema i algunes novetats.

En aquest sentit, els tiquets per poder assistir a la projecció i al berenar de la gent gran es podran passar a recollir pel despatx de la Regidoria de Gent Gran (Centre Cultural Calisay davant l'Espai Jove) el divendres 5 d'octubre i el dilluns 8 d'octubre, en horari de 9 a 14 h. El preu per adquirir el tiquet del berenar popular tornarà a ser simbòlic i serà d'1 euro.

Pel que fa a les novetats del Mes de la Gent Gran, tindrem una xerrada sobre prevenció d'incendis que els Bombers d'Arenys oferiran especialment per al col·lectiu de gent gran de la vila (16 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Vocalia de Jubilats), o la cantada d'havaneres Antillana, a càrrec de la coral Turó del Vent (prevista per al 20 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala Polivalent del Calisay).

A més, el Projecte Radars que l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha impulsat enguany per detectar els casos de gent gran que viu sola a la vila i donar-los acompanyament, també tindrà presència al Mes de la Gent Gran amb una festa que tindrà lloc el 26 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la plaça de l'Església. D'aquesta manera, es vol acostar i donar a conèixer el Projecte Radars al col·lectiu de gent gran de la vila.

Pel que fa a la projecció de la pel·lícula El exótico hotel Marigold, aquesta tindrà lloc el 19 d'octubre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal. Atès que l'aforament és limitat, caldrà disposar d'entrada per accedir-hi (es pot recollir els dies 5 i 8 d'octubre al despatx de la Regidoria de Gent Gran).

I altres propostes que s'emmarquen també dins del Mes de la Gent Gran són les sortides organitzades per la Vocalia de Gent Gran i l'Esplai de la Gent Gran. Es tracta de sortides al Pirineu de Navarra (del 30 de setembre al 6 d’octubre), al Perigord de França (11 d'octubre), i la Ruta de l'Oli (25 d'octubre). Per a més informació sobre aquests viatges, contacteu directament amb les entitats organitzadores.

La programació del Mes de la Gent Gran s'ha elaborat des de la Regidoria de Gent Gran en coordinació amb el Consell municipal de la Gent Gran.

Publicat el 26 de setembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^