Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Calamarenys torna a apostar per la mostra gastronòmica com a proposta central

calamarenysLes Jornades gastronòmiques del calamar d'Arenys de Mar, més conegudes com a Calamarenys, arriben enguany a la 23a edició i ho fan amb la mateixa filosofia de sempre: promocionar la gastronomia i el sector de l'hostaleria de la vila a través d'un producte autòcton i de qualitat com és el calamar que es pesca durant el mes d´octubre a la nostra costa.

Com l'any passat, l'Ajuntament ha apostat per la celebració d'una mostra gastronòmica a la part nova coberta de la Riera com a principal activitat de cara al públic, amb diversos restaurants de la vila que oferiran plats especialment creats per a la mostra. Serà el pròxim 5 d'octubre, de les 20 a les 23h, amb l'acompanyament musical d'Ananda i Ramon.

Però a banda de la mostra gastronòmica, que tan bona acollida va tenir l'any passat en la seva primera edició, enguany també s'ha programat la ja clàssica subhasta pública de peix. Es farà el dissabte 6 d'octubre, a les 11.30h, al pati del C.C. Calisay i tornarà a anar a càrrec de Josep Masdeu. Es tracta d'una subhasta de peix oberta a tota la població que es farà talment com dècades enrere: ensenyant el producte en cistelles de vímet i amb el subhastador cantant els preus a la baixa fins que algú compri.

Enguany tornarem a gaudir de la mostra gastronòmica.D'altra banda, el Calamarenys 2018 també inclou la ruta teatralitzada L'Arenys de punta i cotó, a càrrec de les germanes Felicianes, que ens guiaran per la història i pels carrers d'Arenys de Mar mentre ens faran partícips de la seva òpera prima: La fotonovel·la "Dones de punta i cotó". Es tracta d'una activitat gratuïta que tindrà lloc el 21 d'octubre al matí i cal inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme.

A més, s'ha programat una Hora del Conte de la Biblioteca especial del Calamarenys pel dijous 11 d'octubre i la sessió de tapes al Mercat previstaImatge de la tradicional subhasta pública de peix pel 26 d'octubre estarà dedicada al Calamarenys amb tapes de calamar a preus populars que oferiran paradistes i restauradors de la vila.

Pel que fa als restaurants participants al Calamarenys 2018, enguany seran una vintena els que oferiran menús i/o plats especialment preparats amb el calamar d'Arenys com a ingredient principal. Podeu consultar el llistat, plats i preus en aquest enllaç.

Trobareu tota la informació del Calamarenys en aquest apartat específic del web municipal.

 

Publicat el 21 de setembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^