Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es reprenen les obres de renovació de les lloses de la Riera

Després que al juny s'enllestissin els treballs de renovació de les lloses de la vorera de llevant de la Riera, i després de l´aturada estival per no interferir en la temporada turística, el dilluns 24 de setembre es posen en marxa les obres per portar a terme la mateixa operació a la vorera de ponent.

Així, els treballs permetran substituir les antigues lloses de la vorera, moltes d'elles malmeses pel pas del temps i amb força irregularitats en la seva alineació a nivell de terra, que dificulten el pas de la gent gran i altres persones amb mobilitat reduïda. Enlloc d'aquestes, se'n col·locaran unes de noves per aconseguir una nova superfície més plana i uniforme.

En aquesta banda de la Riera, però, les obres es troben amb una dificultat afegida, doncsAlgunes de les terrasses ja s'han començat a desmuntar cal fer el desmuntatge de les terrasses d'alguns establiments d'hostaleria, les quals no podran estar operatives mentre durin els treballs.

De fet, algunes de les terrasses ja han començat les tasques de desmuntatge aquest dijous, de la mateixa manera que l'empresa encarregada de realitzar les obres ja ha començat a descarregar materials a les zones que s'han habilitat a tocar del Centre Cultural Calisay.

A més, les parades del mercat setmanal dels dissabtes que habitualment s'instal·len en aquest tram es traslladaran temporalment a la part nova coberta de la Riera.

És per això que des de l'Ajuntament s'agraeix la col·laboració i comprensió dels comerços, veïns i vianants que patiran les molèsties dels treballs durant les pròximes setmanes.

zona de descarrega de materials  zona de descarrega de materials

Publicat el 20 de setembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^