Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Avui es porta a terme un nou tractament contra el mosquit tigre

mosquit tigreAquest dijous 13 de setembre es porta a terme la 4a aplicació del tractament anual contra el mosquit tigre que l'Ajuntament d'Arenys de Mar realitza per combatre aquest molest insecte, mitjançant els serveis que ofereix el Consell Comarcal del Maresme en aquesta matèria.

Avui s'ha portat a terme el quart dels tractaments que es realitzen enguany a la nostra vila amb un larvicida específic per prevenir l'aparició d'aquest mosquit. Es tracta d'una acció similar a la dels anys anteriors i que tan bon resultat han donat des de la seva aplicació, reduint considerablement la plaga del mosquit tigre a la nostra vila. Mitjançant l'aplicació d'aquest larvicida als embornals i punts d'acumulació d'aigua de la vila s'aconsegueix eliminar els mosquits en la seva penúltima fase abans d'arribar a l'edat adulta.

Però aquest esforç que es realitza des de l'Ajuntament ha de ser complementat amb la col·laboració ciutadana, evitant que es creïn tolls d'aigua en testos o d'altres utensilis que puguem tenir als patis, balcons i terrasses, ja que aquests afavoreixen l'aparició dels mosquits.

Teniu més informació sobre les actuacions que es fan des del consistori per combatre la proliferació del mosquit tigre en aquest apartat del web municipal.

Publicat el 13 de setembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^