Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els socorristes d'Arenys s'uneixen a les reivindicacions del sector i hi haurā alguns canvis al servei aquest divendres

La plataforma SOS Socorristes, impulsada pel sector de Socorrisme de la UGT, ha convocat per aquest divendres una concentraciķ a la Plaįa Sant Jaume de Barcelona.

Amb aquest acte els socorristes del territori catalā –uns 1.100 professionals a Catalunya- pretenen promoure una ILP on s'estableixin les mesures de seguretat i salvament aquātic a les platges, així com un conveni propi sectorial per millorar les seves condicions laborals.

L'objectiu és regular temes tant variats i importants com, per exemple, el nombre de socorristes segons la tipologia i extensiķ de cada platja, el material bāsic indispensable, nombre de mōduls i serveis, horaris, etc.

Els socorristes de les platges d'Arenys de Mar, que sķn una quinzena, s'hi uniran, perō la vigilāncia aquātica i l´assistčncia no es veuran alterades, així com tampoc la plantilla.

Tot i aixō, sí que tenen previstes algunes mesures reivindicatives:

-          Als māstils de les tres platges hi onejaran les 3 banderes, perō tan sols la de dalt serā indicativa de l´estat de la mar.
-          Es colˇlocaran pancartes a tots els mōduls i cadires.
-          Es repartiran fulletons entre els usuaris.
-          Els socorristes aniran sense l´uniforme de l´empresa.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar reconeixem la gran tasca i responsabilitat que tenen aquests treballadors a les nostres platges.

Publicat el 31 d'agost de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^