Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Us proposem una passejada ambiental pel nostre litoral

badosaAl llarg d’aquest estiu, a l’espai de la Biblioplatja els ciutadans heu pogut gaudir d’un bon grapat de xerrades divulgatives sobre temes relacionats amb el medi ambient. Per exemple, com són i com es rescaten les tortugues marines, què hi podem trobar en el nostre abalisament ecològic, quines plantes medicinals podem trobar al nostre entorn i, fins i tot, hem pogut conèixer de més a prop les temudes meduses!
 
Arribem, així, a l'última xerrada programada, la passejada mediambiental “Tastet natural d’estiu, mar i sorra”. És una sortida que passarà pel port d’Arenys i per la primera platja, observant tota la biodiversitat que amaga en els seus racons, i acabarà a les roques de la Musclera, per veure el dormidor dels corbs marins. Aprendrem també com són aquestes aus i com podem ajudar a protegir-les.

Aquesta última activitat la durà a terme el biòleg i professor Enric Badosa, gran coneixedor del territori arenyenc i de la seva biodiversitat. Us esperem el proper dilluns 27 d’agost, a les 19 h, a la Biblioplatja, per descobrir la biodiversitat del nostre litoral.

Publicat el 14 d'agost de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^