Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions de trànsit amb motiu dels actes de Sant Roc

Amb motiu de les festes de Sant Roc 2018 s'han programat diverses activitats, algunes de les quals afecten a la circulació i l'estacionament de vehicles de diferents carrers d'Arenys de Mar i que indiquem a continuació:

  • Els dies 12 i 13 d'agost es realitzaren activitats infantils a la nova zona coberta de la Riera, entre els carrers Arxiprest Rigau i Sant Clara, quedant afectada la circulació i l'estacionament de vehicles dels laterals d'aquest carrer, entre les 18.00 i les 22.00 hores.
  • El diumenge 12 d'agost quedarà afectada la circulació per un tancament parcial a l'interior de la zona portuària, entre les 21 i les 00.30 hores. Serà a la rotonda del davant escales de la Pau del Port amb motiu de la cantada d'havaneres.
  • El dimarts 14 d'agost es realitzaran diverses activitats (cercaviles, concurs i balls) que afectaran a la circulació i l'estacionament de vehicles en els següents carrers: carrer de l'Església (entre les 18.00 i les 03.00 hores), riera Bisbe Pol, Margarides, carrer del Turó, Bisbe Català, Andreu Guri, carrer d'en Riera, Bonaire, Anna Maria Ravell, carrer de la Torre i rial de Sa Clavella.
  • El dimecres 15 d'agost, amb motiu de l'activitat de "La Pesta" la circulació de vehicles quedarà afectada entre les 17.00 i les 24.00 hores els següents carrers: riera Bisbe Pol (entre les rotondes de l'Olivar i N-II), soterrani del Port, Bisbe Català, Anselm Clavé, Sant Antoni, d'Avall, Andreu Guri, Sa Clavella, Escolàpies, Antoni Torrent, Bonaire, carrer Església, Bisbe Pasqual i de la Torre. L'accés de vehicles al carrer de l'Església també quedarà afectat fins a les 03.00 hores.
  • Dijous 16 d'agost es realitzarà una cercavila de gegants que afectarà la circulació de vehicles, entre les 17.00 i les 21.00 hores, a la riera Pare Fita, riera Bisbe Pol, rial Sa Clavella, i Anselm Clavé. A més, amb motiu de la Dansa d'Arenys, no es podrà circular pel lateral de la riera Pare Fita entre els carrers Arxiprest Rigau i Sant Clara, ni accedir a la bossa d'estacionament i el lateral de la Riera Pare Fita (davant del Xifré).
  • El diumenge 19 d'agost, amb motiu de la Pedalejada, hi hauran talls intermitents de trànsit entre les 09.00 i les 12.00 hores, a la riera Pare Fita, riera Bisbe Pol, interior del Port i carrers Auterive, Antoni Torrent, Andreu Guri, Sa Clavella.
Publicat el 9 d'agost de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^