Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El govern municipal vol ampliar els dies de recollida de trastos vells

voluminososL'Ajuntament d'Arenys de Mar està estudiant la possibilitat d'ampliar un dia més a la setmana el servei de recollida de trastos vells després que en els darrers mesos s'hagi comprovat l'augment de mobles i andròmines a l'espai públic.

De fet, segons les dades de què disposa la Regidoria de Medi Ambient, s'han passat de les 60 recollides concertades mensuals de mitjana del 2015 a les 124 d'aquest 2018.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament l'ús que la població fa del servei, la qual cosa demostra que cada cop més persones es desfan de manera correcta dels seus trastos vells, però aquest augment del servei també ha comportat que l'empresa que l'ofereix no doni a l'abast per recollir totes les andròmines amb els dos dies de recollida setmanals que tenen estipulats per contracte.

En aquest sentit, el contracte amb l'Arca del Maresme -empresa que proporciona aquest servei- finalitza a finals del 2018 i des del govern municipal es té molt clar que caldrà augmentar la freqüència de recollida en el nou contracte.

Paral·lelament, des de l'Ajuntament se segueixen realitzant campanyes de conscienciació perquè la pràctica d'abandonar mobles i trastos vells a la via pública sigui cada cop menor i tota la població tingui coneixement del servei gratuït de recollida de voluminosos que s'ofereix a Arenys de Mar, amb el qual es pot trucar al telèfon 93 790 55 60 per concertar el dia i hora de recollida dels trastos vells.

Publicat el 30 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^