Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Aquesta setmana s'ha començat a repartir per les llars arenyenques el programa d'actes de Sant Roc i de la resta del mes d'agost, que també podreu trobar a diferents equipaments municipals en els pròxims dies.

Sant Roc tornarà a ser una de les festivitats més esperades per tots els arenyencs i no hi faltaran les activitats més consolidades, com ara la cercavila nocturna dels gegants del 14 d’agost i que, un cop acabada, la festa continuarà a la plaça de l'Església amb el concert del grup Reclam, que ens oferirà versions de rock català. A més, aquella mateixa tarda hi haurà el Concurs de Talents a la mateixa plaça de l'Església.

De cara al 15 d'agost, l'epidèmia de ‘La Pesta’ tornarà a escampar-se per Santa Maria d'Arenys amb un espectacle teatralitzat que tornarà a mobilitzar centenars de voluntaris per múltiples espais de la vila.

Mentre que el 16 d'agost, serà el torn de la diada dels macips i de la Dansa d’Arenys com a activitats centrals de la celebració de Sant Roc. Aquests són, sense cap mena de dubte, els plats forts del mes d’agost, als quals se sumaran propostes com la pedalejada popular, les sardanes dels dijous, els diumenges infantils, i les propostes musicals dels concerts a la gruta del Parc de Lurdes i del Festival de Jazz d’Arenys de Mar.

A tot això cal afegir-hi l’àmplia programació de la Biblioplatja per tenir un estiu d’allò més entretingut!

Podeu consultar el programa de Sant Roc 2018 en format pdf des d'aquí:

Fitxer Acrobat-PDF de (21.03MB)

Fitxer: programa_Sant_Roc_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 36
Mida: 21.03 MB

Publicat el 25 de juliol de 2018