Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

rellotge horariL'Ajuntament informa a les persones residents que estacionen els seus vehicles la zona verda de la part alta de la Riera que també poden fer ús del rellotge horari per indicar el dia i hora d'arribada, talment com s'utilitza a la zona verda del vial del Port.

D'aquesta manera es vol donar solució a la problemàtica detectada amb les màquines expenedores de tiquets de la part alta de la Riera, amb les quals no es pot tornar a expedir el tiquet de resident fins passades 24 hores de l'obtenció d'aquest. Així doncs, a partir d'ara els dos sistemes per indicar el dia i hora d'arribada del vehicle conviuran i els veïns residents que ho necessitin, podran fer ús d'ambdós.

A més, des del 18 de juliol es podrà treure el tiquet de resident per a diferents franges horàries: 8 h, 12 h, o 24 h. Si bé, no es podrà treure un altre tiquet fins que finalitzi el temps del vigent, sí que aquest serà vàlid durant tot el temps marcat.

El rellotge horari es pot aconseguir a les dependències de la Policia Local i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Recordem que en ambdós casos -expedició de tiquet o ús de rellotge horari- és obligatori tenir l'adhesiu de vehicle resident en un lloc visible del parabrisa.

Publicat el 13 de juliol de 2018