Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

A Arenys de Mar apostem perquè tothom pugui gaudir de totes les nostres platges i serveis.

Els últims anys hem anat instal·lant moltes passeres de fusta –algunes d'elles fins gairebé a tocar de la línia de mar- per garantir l'accés a la sorra i al bany, així com diverses línies de vida -boies grogues de fins a 20 metres lligades amb una corda- amb les quals les persones amb mobilitat reduïda, persones grans o dones embarassades poden agafar-se i gaudir d'un bany segur. Totes les persones banyistes també poden disposar d'algunes dutxes i lavabos adaptats i, a la platja de la Picòrdia, també s'hi ha instal·lat una pèrgola destinada a ser zona d'ombra per a aquest col·lectiu.

A més d'això, el nostre servei de vigilància i salvament marítim té a disposició dels col·lectius amb diversitats funcionals una cadira amfíbia perquè també puguin gaudir del bany. Aquesta cadira permet acompanyar-los a l’aigua amb total seguretat, donada la seva gran estabilitat i flotabilitat.

Si hi esteu interessats, aquesta cadira amfíbia la trobareu als mòduls de salvament marítim de les tres platges. Per poder-la utilizar no és necessari fer reserva prèvia, tan sols cal demanar a l'equip de socorristes del mòdul el seu ús. Cada usuari que la necessiti podrà gaudir d'uns 15 minuts de bany.

   

Publicat l'11 de juliol de 2018