Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

MD CarmeTot just hem deixat enrera la festa major de sant Zenon, per˛ se'ns presenta un cap de setmana ben carregat d'activitats culturals.

AixÝ, el dissabte 14 de juliol celebrarem al port la festa de la Mare de DÚu del Carme, protectora dels pescadors. La celebraciˇ comenšarÓ amb la processˇ de barques a les 6 de la tarda acompanyada dels gegants Elm i Carmeta. Seguidament es farÓ una missa a l'antiga llotja i, a continuaciˇ, hi haurÓ sardinada i ball.

TambÚ dissabte hi haurÓ la Mostra de Dansa, que arriba ja a la 26a edciciˇ. TindrÓ lloc a les 10 de la nit, a la plaša de l'EsglÚsia. D'altra banda, a la mateixa hora, al Club de Mar Sport tindrem cantada d'havaneres amb el grup Mar Brava i rom cremat.

Pel que fa a diumenge, a la ja habitual fira de brocanters se li sumaran propostes com ruta teatralitzada l'Arenys de punta i cotˇ -amb les places ja exhaurides-, mentre que a la tarda tindrÓ lloc la 2a trobada de batucades. El punt de trobada dels grups participants serÓ, a les 6 de la tarda, la Riera davant d'Arxiprest Rigau i es farÓ una cercavila que acabarÓ al XifrŔ, passant per la plaša de l'EsglÚsia.

Finalment, diumenge tambÚ hi haurÓ una proposta teatral amb l'˛pera Dido i Enees, de Henry Purcell, que el grup Aposta d'˛pera ha estat preparant el darrer curs. SerÓ a les 7 de la tarda al Teatre Principal.

Publicat l'11 de juliol de 2018