Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El cap de setmana arriba farcit de propostes

MD CarmeTot just hem deixat enrera la festa major de sant Zenon, però se'ns presenta un cap de setmana ben carregat d'activitats culturals.

Així, el dissabte 14 de juliol celebrarem al port la festa de la Mare de Déu del Carme, protectora dels pescadors. La celebració començarà amb la processó de barques a les 6 de la tarda acompanyada dels gegants Elm i Carmeta. Seguidament es farà una missa a l'antiga llotja i, a continuació, hi haurà sardinada i ball.

També dissabte hi haurà la Mostra de Dansa, que arriba ja a la 26a edcició. Tindrà lloc a les 10 de la nit, a la plaça de l'Església. D'altra banda, a la mateixa hora, al Club de Mar Sport tindrem cantada d'havaneres amb el grup Mar Brava i rom cremat.

Pel que fa a diumenge, a la ja habitual fira de brocanters se li sumaran propostes com ruta teatralitzada l'Arenys de punta i cotó -amb les places ja exhaurides-, mentre que a la tarda tindrà lloc la 2a trobada de batucades. El punt de trobada dels grups participants serà, a les 6 de la tarda, la Riera davant d'Arxiprest Rigau i es farà una cercavila que acabarà al Xifrè, passant per la plaça de l'Església.

Finalment, diumenge també hi haurà una proposta teatral amb l'òpera Dido i Enees, de Henry Purcell, que el grup Aposta d'òpera ha estat preparant el darrer curs. Serà a les 7 de la tarda al Teatre Principal.

Publicat l'11 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^