Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

biblioplatjaLa plaša de les Palmeres de la platja de la Pic˛rdia Ús, de nou, l'emplašament que acull aquest estiu la Biblioplatja. Aquest servei estival de la Biblioteca d'Arenys de Mar s'obrirÓ al p˙blic el pr˛xim dimarts 17 de juliol i romandrÓ activa fins al 31 d'agost. El seu horari d'obertura serÓ de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h.

Es tracta d'un servei que cada estiu acosta la Biblioteca i el plaer de la lectura a la platja de la Pic˛rdia, permetent que els usuaris puguin fer lectura de llibres i premsa, alhora que s'ofereixen activitats culturals i de lleure obertes a tothom.

Durant aquestes setmanes d'estiu, la Biblioplatja ha programat una vintena llarga d'activitats que es portaran a terme a les tardes i vespres, quan el Sol i la calor ja afluixen. No hi faltaran propostes que ja s'han convertit en clÓssiques, com poden ser el festival Arenys Contes -que enguany ja arriba a la 15a ediciˇ-, l'Hora del Conte, xerrades i passejades mediambientals o demostracions de cuina i concerts.

Podeu consultar les diferents activitats programades en el marc de la Biblioplatja en aquest enllaš.

Publicat l'11 de juliol de 2018