Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Pressupost Participatiu enceta nova fase amb els tallers deliberatius

Press Part 2019Aquesta setmana es posen en marxa els taller deliberatius per consensuar i prioritzar les propostes que els vilatans van formular en la fase inicial del Pressupost Participatiu 2019.

El dos primers tallers tindran lloc el dijous 12 de juliol, a dos quarts de set de la tarda, a la sala Josep M. Arnau del C.C.Calisay, i es debatran les propostes rebudes en els àmbits de promoció econòmica, mobilitat, urbanisme, medi ambient i serveis municipals.

El tercer i quart taller es faran el dissabte 14 de juliol, a dos quarts d'onze del matí, també a la sala Josep M. Arnau del C.C.Calisay, i es debatran les propostes de cultura, joventut, educació, esports, participació, drets civils, serveis socials i gent gran.

Les propostes arriben als tallers deliberatius amb un primer filtre ja aplicat, basat en el compliment dels següents criteris: ser un projecte de vila, ser de competència municipal, no contradir els plans aprovats, ser realitzables tècnicament, ser viables econòmicament, respectar el marc jurídic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos ni crear dependència, no poden contemplar subvencions a entitats ni el finançament de projectes no municipals ja existents, i les propostes presentades per les entitats no implica que en cas de ser escollides a la votació siguin executades per aquestes.

Les decisions que es prenguin en aquests tallers des del consens s'elevaran als consells sectorials que es convocaran al mes de setembre, i serà llavors quan s'acabarà de definir el llistat de les proposres que passaran a la fase final de votació.

Publicat el 10 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^