Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar demanarà la concessió de les seves platges per seguir-hi fent millores

comissió platgesJa fa anys que les platges d'Arenys de Mar s'han desestacionalitzat i s'han convertit en un espai natural que va més enllà del seu ús únicament en la temporada d'estiu. L'aposta ferma i constant de la Regidoria de Medi Ambient per dotar les platges de més i millors recursos que permetin el seu ús durant tot l'any ha obtingut una molt bona resposta tant per part dels vilatans, com de persones dels pobles veïns. En aquest sentit, cal destacar i agrair la implicació de les escoles, els infants i les persones voluntàries que han col·laborat activament amb la seva participació en les diferents jornades de recuperació de la vegetació de les platges que s'han anat organitzant.

L'èxit d'aquest espai ve determinat per les contínues inversions que el consistori ha realitzat en mobiliari, zones de pícnic, ordenament del trànsit, o la protecció i recupració de la flora i fauna autòctona, entre d'altres. Amb la voluntat de mantenir aquest nivell d'inversió, l'Ajuntament sol·licitarà a Costes la concessió de les platges d'Arenys de Mar. D'aquesta manera, el consistori vol obtenir el permís per poder realitzar noves millores que vagin més enllà dels serveis contemplats a la temporada d'usos i que actualment queden limitats a l'estiu.

Es tracta d'un tràmit administratiu necessari per poder realitzar inversions permanents a les platges de la vila, com ara la instal·lació de l'enllumenat a la platja del Cavaió -prevista pels pròxims mesos-, així com la instal·lació de bombes d'aigua per evitar la inundació del pas de la Musclera quan plou, o la creació prevista d'un nou mirador al camí de mar de les Roques d'en Lluc.

Pel que fa a la temporada de platges, aquesta ja s'ha iniciat amb tots els serveis previstos en marxa, i amb millores com l'ampliació a 10 línies de vida, l'abalisament ecològic, l'ampliació de la neteja manual a les platges, o la dotació de desfibril·ladors a tots els llocs de socorrisme. Aquest estiu, una de les millores més importants s'ha encaminat a garantir l'accessibilitat a la platja de la Picòrdia per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d'una passera i dutxa adaptada, així com la instal·lació d'una zona d'ombra adaptada i les connexions de la passera amb el WC adaptat i el lloc de socors.

Publicat el 5 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^