Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

càmera c. esglésiaUn cop finalitzades les obres de recol·locació de les lloses del carrer de l'Església, aquesta setmana començarà a funcionar la càmera de control de pas de vehicles en aquest carrer, amb la qual es vol pacificar el pas de cotxes i donar prioritat als vianants en tant que es tracta d'un carrer peatonal. A més, aquest sistema de gestió automatitzat del trànsit també respon a la demanda del Síndic per posar solució a les molèsties i desperfectes que havia causat el pas de vehicles de grans dimensions en aquest carrer.

Per tal de donar a conèixer la mecànica perquè els veïns del carrer puguin passar-hi amb els seus vehicles sense ser sancionats, l'Ajuntament els ha fet arribar una carta on s'informa del procés a seguir. En aquest sentit, els veïns hauran de comunicar a la Policia Local, amb una antelació de 24 hores, una sèrie de dades per poder donar-los d'alta al sistema i garantir-los la lliure circulació pel carrer de l'Església.

En aquest sentit, hauran d'aportar còpia del DNI, del permís de circulació i de la fitxa tècnica del vehicle o vehicles a autoritzar, si bé molts dels veïns ja han fet la gestió en les darreres setmanes. Els vehicles i camions comercials tindran autorització per passar durant els horaris de càrrega i descàrrega.

Des d'ara i fins al 24 de juliol, es portarà a terme d'un mes de prova del sistema de captació d'imatges per garantir que tot el veïnat conegui el seu funcionament i es produeixin el mínim d'incidències possible.

Publicat el 22 de juny de 2018