Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja tenim a punt la festa major de Sant Zenon!

Arenys de Mar celebrarà enguany la festa major de Sant Zenon del 6 al 9 de juliol, si bé els dies previs ja tindrem alguna activitat que també forma part dels actes de celebració. És el cas del concert de Sant Zenon del Cor l'Aixa, que s'avança al dissabte 30 de juny, o l'enramada de la plaça de l'Església prevista pel dimarts 3 de juliol.

Serà, però, a partir del divendres 6 de juny que tindrem el gruix d'actes, inclòs el pregó i el brindis popular, que enguany anirà a càrrec de l'empresa arenyenca Cóndor amb motiu del seu 120è aniversari.

No faltaran propostes com els concerts i balls amb orquestres, les barraques joves, espectacles de carrer, cercaviles de gegants, el correbars, la gimcana de festa major, la festa de l'escuma, el cant de l'himne a sant Zenon o els focs artificials. A més, aquest any també hi haurà algunes novetats, com poden ser el concurs de capgrossos i un espectacle d'òpera amb videoprojeccions.

Podeu consultar el programa de festa major al complet clicant l'enllaç que teniu més avall i que també inclou, com cada any, la resta d'activitats programades pel mes de juliol a Arenys de Mar. La imatge del cartell d'aquesta edició és obra de l'arenyenc Txeni Gil, que il·lustra els gegants d'Arenys molt predisposats a gaudir de l'estiu i de la nostra platja.

Fitxer Acrobat-PDF de (5.73MB)

Fitxer: StZenon2018programa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 5.73 MB

Publicat el 19 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^