Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arriba la 32a Mostra de Teatre Escolar

mostra teatre escolarEl món gira, el món roda, tot canvia, tot muda, però com cada maig, al teatre dels Seràfics, hi torna a haver la Mostra de Teatre Escolar Juli-­‐Manuel Pou Vilabella. Sí, ja és un clàssic del teatre!

Aquest 2018 brinda l’oportunitat d’estrena a nous actors, actrius i directors, i als reincidents, els ofereix una vegada més la possibilitat de continuar estimant el teatre. Seguirem tenint un públic amatent que omplirà la sala i aplaudirà tant o més que els espectadors precedents. Milers d’arenyencs i gent d’altres indrets ja han gaudit de les històries que les escoles han mostrat sobre l’escenari del Seràfics des del 1987. Bravo!

Un any més les escoles, els tècnics, modistes, maquilladores i tramoies estan escalfant motors per tornar a fer teatre del bo. Els dies 26 i 27 de maig a les 18h, al teatre dels Seràfics, se celebrarà la “32a Mostra de Teatre Escolar Juli-­‐Manuel Pou Vilabella”, organitzada pel col·∙lectiu Homo Teatris amb el suport de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, amb la participació de l’escola Sinera, l’escola Joan Maragall i el col·∙legi de La Presentació. Com sempre les propostes d´aquesta edició de la Mostra són ben diverses:

L’Escola Joan Maragall presentarà la comèdia EL MERCADER DE MARSELLA. Un mercader avar, vell i antipàtic, té tancades dona i filla, i només viu per fer diners. Les ganes de volar de la filla, el cansament de la dona, l’ambició dels lladregots i els plats suculents de l’hostaler seran els maldecaps del mercader. No us ho perdeu!

L´Escola Sinera ens oferirà l’espectacle SINERA AIRLINES. Corredisses amunt, maletes avall, somnis, projectes, nous destins, horitzons llunyans, països per descobrir... Aquest és el dia a dia del nostre aeroport. Un grup de passatgers i passatgeres ben curiosos i diversos viatjaran pel món a la recerca de noves experiències. Ens hi acompanyeu? Benvinguts a Sinera Airlines!

Finalment, els alumnes de sisè del Col·∙legi La Presentació representaran l’obra LA GALLINA QUE POGUÉ REGNAR! Al nostre príncep de conte li falta la princesa. Per això traça el que creu que serà un pla perfecte: fingirà que es troba greument malalt i diu que es casarà amb aquella que el salvi. Ara bé, com pot imaginar que tot tipus d’estranyes i divertides situacions faran de la gallina Pepeta una ferma candidata?

Com cada any les entrades costaran 6 euros i es podran comprar al Teatre dels Seràfics el divendres 25 de maig de 18 a 20h, el dissabte 26 de maig d’11 a 13h, i una hora abans de les representacions. Teatre escolar per a tothom i per a tots els gustos!

Publicat el 21 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^