Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

limit estacionament fondo creusAquesta setmana s'ha instal·lat la nova senyalització a l'aparcament del complex esportiu Fondo de les Creus que recorda que el temps d'estacionament està limitat a dues hores. Aquesta mesura es pren per assegurar la rotació de vehicles en aquest aparcament i facilitar la mobilitat als usuaris del gimnàs i de les pistes esportives tant en dies feiners com en cap de setmana.

La limitació del temps d'estacionament serà efectiva de dilluns a diumenge entre les 9 del matí i les 10 de la nit, i els usuaris hauran de senyalitzar l'hora d'arribada mitjançant un rellotge horari. En aquest sentit, es pot utilitzar el rellotge horari d'estacionament de la zona verda o qualsevol altre de similar, així com aconseguir-ne un a les dependències de la Policia Local o al mateix gimnàs.

La Policia Local serà l'encarregada de controlar el temps d'estacionament dels vehicles i es procedirà a sancionar aquells que excedeixin el temps permès o no indiquin l'hora d'arribada, a partir del 4 de juny.

Publicat el 16 de maig de 2018