Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les inscripcions als cursos PTT es fan del 14 al 25 de maig

La setmana del 14 de maig s'obren les inscripcions per als estudis de nivells post-obligatoris (PTT, batxillerat i cicles formatius). El calendari per a cadascun dels casos és el següent:

  • Pla de Transició al Treball (PTT):  del 14 al 25 de maig
  • Batxillerat: del 14 al 24 de maig
  • Cicles de grau mig (CFGM): del 14 al 24 de maig
  • Cicles de grau superior (CFGS): del 29 de maig al 7 de juny


En els cursos del Pla de Transició al treball (PTT), Arenys de Mar oferta els d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i el d'Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles. A aquest programa hi poden accedir els joves d'entre 16 i 21 anys que no han superat l’ESO. Les inscripcions es fan al C.C.Calisay, de 9 a 14 h, preferiblement amb cita prèvia (tel. 93.795.95.02).

Aquest programa integra mòduls de formació per a l’adquisició de competències instrumentals bàsiques i mòduls de formació professionals que inclouen classes teòriques combinades amb pràctiques en centres de treball. L’oferta és de 17 places en el curs de vendes i de 16 en el curs de fusteria. L’objectiu és donar una opció de formació i de feina per a aquells estudiants que no han acabat l’ESO i no tenen el graduat escolar. La durada del PTT és d’un curs escolar amb un seguiment posterior d’un any per facilitar la continuïtat formativa i la inserció laboral dels alumnes. A més, dóna accés a cursar un cicle de grau mig.

Pel que fa als cicles de grau mig, l’oferta a Arenys de Mar és la següent:

Cicle de grau mig de Gestió Administrativa (Institut Els Tres Turons)
Cicle de grau mig de jardineria i floristeria (Col·legi La Presentació)

Publicat l'11 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^