Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

AVÍS: LA CONFERÈNCIA DE BRIGITTE VASALLO, PREVISTA PER DIMECRES 16 DE MAIG, QUEDA AJORNADA PER MALALTIA DE LA PONENT. AVISAREM DE LA NOVA DATA PELS CANALS HABITUALS.

espais de conversaEl projecte dels 'Espais de Conversa sobre convivència ciutadana', iniciat el passat mes de març, entra en la seva setmana decisiva amb tot un seguit de propostes que acabaran de configurar una radiografia de les transformacions urbanes, socials i culturals que viu la nostra vila per poder pensar en clau de futur.

Així, aquest dimecres 16 de maig l'activista i escriptora Brigitte Vasallo realitzarà un breu seminari a les 6 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament sota el títol d'Arenys en transformació. Cap a on mirem?, pensat especialment per als càrrecs electes i els tècnics de l'Ajuntament. L'acte, però, també serà obert al públic que vulgui acompanyar-nos.

D'altra banda, de cara al dijous 17 i el dimarts 22 de maig, hem preparat uns tallers d'edició col·lectiva d'un fanzine. Amb el lema Arenys és..., debatrem sobre quins són els nostres racons preferits de la vila o què ens agrada fer a Arenys. Els tallers es faran a les 7 de la tarda a l'escola Joan Maragall.

I com que aquest projecte vol fer-se extensiu a tots els sectors de la vila, el divendres 18 de maig farem el taller creatiu Arenys amb ulls d'infants, adreçat als infants i les seves famílies perquè petits i grans puguin pensar al voltant dels espais de joc a la vila. Aquest tindrà lloc a les 5 de la tarda al pati del C.C. Calisay.

Els Espais de Conversa estant pensats per tal que siguin espais dinàmics, provocadors i significatius, de manera que s'activi el debat públic i de reflexió ciutadana sobre les polítiques públiques al voltant de qüestions com la convivència, l'apropiació dels espais públics i el bé comú.

Publicat el 12 de maig de 2018