Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
5ª Passejada del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida
De Premià de Mar a Vilassar de Mar

La regidoria d’esports de l'Ajuntament d’Arenys de Mar, el passat 26 d’abril va continuar les passejades pels entorns naturals dintre de la comarca del Maresme, que s’organitzen dintre del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ).

 

En aquesta segona sortida comarcal es va anar des de Premià de Mar fins a Vilassar de Mar, en la qual van participar 28 persones acompanyades pels tres treballadors del programa PESQ.

 

Aquestes passejades es realitza amb el col·lectiu de vilatans que està inscrita al Programa de Salut i Qualitat de Vida i està inserit dins de la seva programació amb l’objectiu de mostrar la vessant de l’esport a la natura. Aquest cicle consisteix en passejades per la comarca del Maresme.

 

 

La sortida de la passejada va ser a les 9.30h des de l’estació de Renfe per dirigir-nos al nostre destí amb tren.

 

La passejada es va iniciar a les 10.30h; vam recórrer: nucli antic de Premià, passeig de mar i nucli antic de Vilassar; havent recorregut aprox. 5Km

 

A les 14 hores vam dinar i a les 17.30 hores, vam arribar a Arenys, amb una gran satisfacció per tal i com havia transcorregut el dia.

 

La regidoria d’esports, volem aprofitar per agrair la col·laboració, cooperació i bona voluntat de tots els participants en aquesta sortida.



                     

Publicat el 9 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^