Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sorea crea un fons de solidaritat a Arenys per als col·lectius més vulnerables

conveni soreaL’Ajuntament d’Arenys Mar i l'empresa gestora del cicle integral de l’aigua, Sorea, han signat un conveni de col·laboració per regular la creació d’un fons de solidaritat per valor de 4.000€ adreçat al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social del municipi.

A causa del nombre creixent de famílies que han manifestat dificultats econòmiques per fer front a les despeses de la llar, la companyia ha signat fons de solidaritat amb el consistori i actuar sota una conducta ètica en relació a la situació econòmica de les familíes de la vila.

Les persones que vulguin acollir-se a l'ajut del fons de solidaritat s’hauran d’adreçar als Serveis Socials de l'Ajuntament d’Arenys de Mar per efectuar la sol·licitud via instància. Serveis Socials s’encarregarà de fer arribar un informe a SOREA de la persona en situació de vulnerabilitat econòmica i, si l’usuari compleix els requisits establerts, passarà a ser beneficiari del fons.

Tant Sorea com l'Ajuntament, som conscients que l’aigua és un element de primera necessitat a la vida de les persones i que cal fer una gestió tant eficient com solidària. Per aquest motiu, mai no es tallarà l’aigua a ningú que no pugui pagar-la.

Publicat el 8 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^