Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els productors locals ja podran marcar i identificar el 'Producte d'Arenys'

Una vegada revisades les sol·licituds d’admissió que els productors locals han fet arribar en els darrers mesos per adherir-se a la marca 'Producte d'Arenys', la comissió de seguiment de la marca ja ha pogut valorar tota la informació aportada i s'han acceptat les propostes rebudes. Tots les sol·licituds han sobrepassat els 50 punts mínims exigits per poder formar part de la marca 'Producte d'Arenys' en la categoria 'Sector Agrari'.

A partir d’ara, els productors adherits podran marcar i identificar els seus productes amb el distintiu 'Producte d’Arenys' com a sinònim d'un producte diferenciador, de qualitat i produït a Arenys.

També en relació als productes de l'hort, hi ha previst fer noves xerrades a les escoles, taules rodones, un show-cooking amb productes de temporada estiu i un tast de vins amb productes de tardor. A més, també s’està preparant la Fira Producte d’Arenys, amb exposició i venda de productes d’Arenys. Tan bon punt es vagin concretant les dates de cadascuna de les accions, les donarem a conèixer mitjançant els canals habituals.

pr

Publicat el 7 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^