Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Més de 600 mil euros invertits en les accions guanyadores del Pressupost Participatiu dels darrers 4 anys

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha destinat 608.160,43 euros en el període 2014-2018 a executar les diferents accions guanyadores del Pressupost Participatiu, un procés participatiu que ja fa 10 anys que s'impulsa a la vila a través de la Regidoria de Participació Ciutadana.

El document adjunt que acompanya aquesta notícia conté les dades detallades de les accions guanyadores, el cost inicialment pressupostat i el que finalment ha costat cada acció, així com les incidències que han fet que algunes d'elles no s'hagin pogut executar. En aquest sentit, a les accions previstes per aquest 2018 manca especificar el seu cost final atès que estan encara en procés d'execució.

Fitxer Acrobat-PDF de (231,57kB)

Fitxer: Actuacions_Pressupostos_Participatius_2014_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 231,57 kB


Aquesta informació es posa a disposició de tots els vilatans amb el desig que puguin fer un seguiment del compliment dels compromisos adquirits per part del consistori enfront d'aquest tipus de procés participatiu.

Tanmateix recordem que fins al 20 de maig resta obert el període perquè tots els vilatans i vilatanes que ho desitgin, puguin fer-nos arribar les seves propostes per millorar Arenys de Mar dins de la fase de propostes del Pressupost Participatiu 2019. Les persones interessades només han d'omplir aquest formulari. Teniu més informació sobre el Pressupost Participatiu d'enguany aquí.

Publicat el 7 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^