Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ajuntament i Jutjats volen donar un impuls a la Llei de la Segona Oportunitat

advocatsL'Ajuntament d'Arenys de Mar i els Jutjats de la vila treballaran plegats en l’impuls de la Llei de la Segona Oportunitat, aprovada pel govern espanyol l'any 2015 perquè particulars i autònoms amb problemes financers puguin deslliurar-se de l’anomenat ‘hiperendeutament’ i poder evitar casos de desnonaments. El desplegament d'aquesta Llei des de llavors ha estat pràcticament nul, motiu pel qual Ajuntament i Jutjats es van comprometre a treballar perquè es pugui aplicar com cal, tant a nivell judicial com també per part del consistori.

En aquest sentit, l'Ajuntament podrà cedir espais que per impartir formació en aquest tema a advocats, així com en la tasca de facilitar informar a la ciutadania.

Aquest és el principal acord que es desprèn de la reunió mantinguda divendres entre el secretari del Col·legi d’Advocats de Barcelona i la degana dels Jutjats d’Arenys, juntament amb delegats del mateix col·legi a la nostra vila, i l’alcaldessa, Annabel Moreno.

Tanmateix, a la reunió també es van posar sobre la taula altres temes que afecten Arenys de Mar, com és el cas de la seguretat i els robatoris, malgrat que en aquest cas els jutges van manifestar estar subjectes a l'actual legislació que, en molts casos, fan que les condemnes als lladres siguin lleus i ineficients. Altres qüestions que també es van discutir van ser aspectes relacionats amb la violència de gènere, i l'ocupació d'habitatges.

Publicat el 7 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^