Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja estan disponibles els llibrets del '2018, Un Estiu Genial!'

Estiu Genial 2018L'Ajuntament d'Arenys de Mar ja ha publicat el nou llibret d'activitats i casals d'estiu que s'organitzen a la vila. El '2018, Un Estiu Genial!' es comenįa a repartir aquest dimecres a les escoles de la vila i també es podrā trobar als edificis municipals. A més, el podeu consultar en format digital clicant l'enllaį que trobareu sota aquestes línies.

Com cada any, el llibret recull tota l'oferta de casals d'estiu municipals, una oferta de fins a 9 casals agrupats sota el nom de l'Estiu Genial. I recull, alhora la resta de casals i activitats de lleure i esport que ens han fet arribar altres entitats i clubs esportius de la vila. Una oferta d'allō més completa i amb novetats per satisfer els gustos i preferčncies de tots els infants d'Arenys de Mar.

A nivell de dates és important recordar que les inscripcions als casals municipals es portaran a terme únicament la setmana del 14 al 18 de maig mitjanįant el procediment dels darrers anys amb el formulari que trobareu al web municipal i seguint els passos que allā s'indica per formalitzar  el pagament.

Fitxer Acrobat-PDF de (982,69kB)

Fitxer: Estiu_Genial__18.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 32
Mida: 982,69 kB

Publicat el 2 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^