Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA P. FIDEL FITA
Singularitats naturals del Maresme - Guia de Recursos 2018

Portada Guia Recursos 2017Les Biblioteques del Maresme us presentem la nova guia de recursos 2018, Singularitats naturals del Maresme, on es recull part del nostre patrimoni natural. Així hi trobem la roureda de roure africà de la Brolla de l'Abril, les formacions granítiques prehistòriques amb els rocs de Sant Magí, l'azinar de Can Gibert, la posidonia oceanica, el pi de la cisa, entre molts altres exponents de la comarca.

A Arenys de Mar hem volgut destacar els nostres rials, uns grans conductors de vida i és per això que li vam demanar a en Pere Alzina i Bilbeny, biòleg, consultor ambiental i guia de natura, que ens destaqués alguns dels seus trets característics en el text que apareix a la publicació.

El proper divendres 4 de maig, a les 7 de la tarda, farem la presentació de la guia a la Sala d'Actes de la Biblioteca amb la Muntsa Abad, directora de la Biblioteca, i el mateix Pere Alzina.

La guia està disponible en versió paper a les biblioteques del Maresme, i també en versió digital a través d'una aplicació per a dispositius mòbils. A més, la guia compta amb uns codis QR que enllacen tant als vídeos promocionals de les biblioteques, com als vídeos relacionats amb la temàtica: enguany, diversos especialistes donen a conèixer les singularitats naturals de primera mà, a través d'entrevistes i passejades.

 
Imprimir
^