Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Seguim millorant l'aparcament a Arenys

c. avallL’Ajuntament d’Arenys i Interparking, empresa titular de la concessió dels aparcaments de la vila, s’han reunit aquesta setmana per seguir treballant en la millora de les zones d'estacionament de la vila, algunes de les quals ja seran una realitat aquest 2018. Els resultats de la trobada que van mantenir l'alcaldessa Annabel Moreno, la regidora de Seguretat Ciutadana, Isabel Roig, i els comandaments de la Policia Local amb responsables de l'empresa concessionària Interparking, posa de manifest la bona entesa entre ambdues parts.

Un dels acords més rellevants és que s’allibera la zona blava del veïnat del carrer d’Avall, la plaça Flos i Calcat i el carrer d’en Riera, de manera que en el decurs de les properes setmanes, les places que fins ara estaven senyalitzades com a blaves, passaran a ser d'estacionament lliure.

Altres millores previstes per Interparking són la renovació de les màquines de zona blava de cara al mes de juny, ja que havien quedat obsoletes i presentaven en moltes ocasions problemes per al pagament en targeta. A més, passat l’estiu està previst que entri en funcionament una nova APP que permetrà fer pagaments i resoldre tots els tràmits a través del telèfon mòbil.

D'altra banda, a mitjans del mes de maig es repintaran totes les zones blaves i verdes de la vila i es milloraran les indicacions que senyalitzen la ubicació de l'aparcament dels Jardins del Xifré.

Alhora, es continua treballant en un seguit de mesures que puguin afavorir l’aparcament en la franja de zona blava de la part alta de la Riera, actualment infrautilitzada.

Es tracta de tot un seguit de mesures que donen continuïtat a les ja adoptades a finals del 2017, quan va entrar en vigor una nova tarifa que permet aparcar 24 hores a l'aparcament municipal del Xifré per menys de 4 euros/dia. La nova tarifa suposa una rebaixa de prop del 80% en relació a la que es venia aplicant fins llavors i va suposar una de les primeres accions que va posar en marxa la nova concessionària per dinamitzar les places d'estacionament d'Arenys de Mar, en consonància amb la voluntat del govern municipal de reduir tarifes i potenciar l'ús de l'aparcament del Xifré com a estacionament de llarga durada. La rebaixa tan substancial de l'aparcament del Xifré va ser la segona acció que es portava a terme després de la bona acollida de la posada en marxa de la "zona vermella" d'estacionament exprès, al davant del Mercat municipal, per a aquells vehicles que han de fer compres o gestions ràpides, i facilitar la mobilitat i la pacificació de la Riera.

Publicat el 26 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^