Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament obté el guardó Infoparticipa a la transparència

InfoparticipaL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha rebut aquest dimecres a la tarda el Segell Infoparticipa, un guardó que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació local pública i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En un acte celebrat al rectorat d'aquesta universitat, el regidor de Comunicació, Jordi Muñiz, va recollir el diploma acreditatiu de mans de Miguel Ángel Gimeno Jubero, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya; de Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya; d’Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona; i de Virginia Luzón Fernández, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural és un grup de recerca de la UAB que avalua les pàgines web de tots els municipis de Catalunya, així com de les Diputacions i els Consells Comarcals en relació no només al compliment de la Llei de Transparència, sinó també amb la manera de proporcionar la informació als ciutadans perquè aquesta sigui fàcilment accessible i entenedora.

En el cas d'Arenys de Mar, la pàgina web de l'Ajuntament ha obtingut un 92% de la puntuació en base als indicadors d'avaluació que s'acompleixen. En aquest sentit, cal remarcar que tan sols un 10% dels municipis de Catalunya han aconseguit el guardó Inforparticipa en l'edició d'aquest 2018. Tanmateix, des de l'Ajuntament es continua treballant per assolir el 100% de puntuació i ser el màxim de transparents amb la ciutadania.

Publicat el 26 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^