Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest any tindrem 'Un Arenys espectacular'!

Arenys EspectacularArenys de Mar és una vila amb una tradició teatral de qualitat i dilatada trajectòria. És per això que l'Ajuntament d'Arenys de Mar, coincidint amb la designació del 2018 com a Any del Turisme Cultural, vol potenciar el turisme de la nostra vila promovent el teatre.

D'aquí que la Regidoria de Turisme hagi impulsat la marca 'Arenys Espectacular', amb la qual es vol fer difusió de la història, les tradicions i el patrimoni d'Arenys de Mar mitjançant l'art escènica del teatre amb la col·laboració dels actors, directors i entitats teatrals de la nostra vila.

Per fer difusió d'aquesta iniciativa s'ha dissenyat un logotip específic que parteix dels focus i les cortines dels teatres per donar forma a la "A" d'Arenys, acompanyada del lema 'Un Arenys Espectacular', en clara referència al món del teatre i al gran i divers patrimoni que ofereix la vila.

Durant tot l'any, Arenys de Mar oferirà una sèrie de propostes englobades sota aquesta nova marca i la primera mostra ens arriba aquest mes de maig amb el Mes dels Indians, en el qual hi trobarem diverses propostes teatralitzades. També està previst oferir la ruta teatralitzada l’Arenys de punta i cotó els mesos de maig, juny i juliol, així com visites guiades teatralitzades al cementiri, el desembarcament dels Miquelets, petites representacions durant la celebració de l'Arenys de Flors, una nova ruta teatralitzada de cara al segon semestre de l'any i, evidentment, la representació de La Pesta del 15 d'agost.

Arenys de Mar vol reforçar, doncs, un element tant diferenciador respecte d'altres municipis del Maresme com és l'arrelament de les arts escèniques a la vila i la gran implicació de vilatans i entitats. D'aquesta manera es vol iniciar una nova etapa en la qual posem en valor el turisme cultural de la vila amb l’objectiu d’atraure visitants interessats en la cultura i que puguin venir durant tot l’any, posicionant la cultura com a eix clau i diferencial com a destinació turística.

Publicat el 25 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^