Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Sessió d'emprenedoria amb els alumnes del PTT d'Arenys

PTT emprenedoriaEl Centre Local de Servei a les Empreses de la Regidoria de Promoció Econòmica manté activa la campanya de sensibilització d'emprenedoria. Aquest dilluns va tenir lloc una xerrada de sensibilització adreçada als alumnes del curs de PTT d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Durant el curs, els alumnes reben una formació teòrica-pràctica en la qual es treballen continguts com les tècniques bàsiques de comercialització, atenció al client, preparació de comandes i venda de productes, i ofimàtica i tècniques administratives bàsiques.

En aquest sentit, l'objectiu del taller era el d'explicar els conceptes bàsics de l'emprenedoria als estudiants i com aplicar-los, a més d'una activitat que els fes veure el seu potencial i posar la seva creativitat en marxa. Amb l'activitat també se'ls volia donar a conèixer una realitat diferent al treball per compte aliè i que coneguessin les diferents sortides professionals que hi ha al mercat de treball.

Aquestes xerrades de sensibilització es fan també a instituts i escoles per donar a conèixer la figura de l'emprenedor com a forma d'autoocupació. Des de l'Ajuntament es continua treballant per arribar a més cursos i motivar els alumnes a conèixer totes les possibilitats laborals.

Publicat el 10 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^