Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El 'Producte d'Arenys' entra a les aules

xerrada productorsLa Regidoria de Promoció Econòmica ha impulsat la nova activitat Xerrada amb el productor vinculada al projecte 'Producte d'Arenys', amb la qual els pagesos de la vila expliquen el seu ofici als infants de la vila.

La primera experiència va tenir lloc el passat divendres 6 d'abril amb els alumnes de 2n del col·legi La Presentació, als quals va visitar la M. Rosa Roigé, de l'Horta Can Moragas. El principal objectiu de la xerrada era explicar en què consisteix la pagesia i entendre-la de manera directa des de l'experiència de la M. Rosa. Es va parlar dels productes que es poden cultivar durant la primavera i a l'estiu, així com de la cura de l'hort, les estacions i la importància de combinar correctament els aliments de manera saludable seguint la piràmide alimentària.

Els infants també van descobrir que poden disposar de productes de proximitat  Km0 al nostre mercat i que tenim horts de pagesos i productors tant a Arenys de Mar com a Arenys de Munt. Tot plegat per sensibilitzar els més petits amb la necessitat de conèixer els productes de proximitat, propis, autèntics i de la nostra vila.

La sessió va ser molt dinàmica, amb moltes consultes dels i les alumnes, i va finalitzar amb l'elaboració de dibuixos molt creatius.

Publicat el 9 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^