Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Posem en marxa un nou servei d'orientació professional per a joves

orientació professionalLa Regidoria d'Infància i Joventut posa en marxa un servei d'assessorament individualitzat en matèria d'orientació professional i acadèmica adreçat a joves i famílies de la vila.

El servei es presta a l'Espai Jove cada dijous dels mesos d'abril i maig, en horari de 6 a 8 de la tarda. El seu objectiu és oferir suport en la presa de decisions dels estudiants en relació a itineraris formatius i professionalitzadors. Es tracta, doncs, d'un servei en el qual l'atenció que es rep respon a les necessitats concretes de cada jove. En aquest espai es proporcionen eines per a la cerca de la informació necessària i també en el procés d'autoconeixement per marcar un itinerari que respongui als interessos, habilitats i competències de cada persona.

L'acompanyament en les sessions d'assessorament va a càrrec dels orientadors de l'entitat El Roure, acompanyament de referència per a adolescents i joves.

Amb aquest nou servei, l'Ajuntament d'Arenys de Mar vol donar una resposta pràctica a la necessitat de joves i famílies en relació al disseny del seu futur acadèmic, ja que un bon assessorament és clau per a una presa de decisions conscient i d'èxit.

Publicat el 9 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^