Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les escoles d'Arenys participen per 10è any en la recuperació de la vegetació de les platges

Un any més, i amb aquest es compleix una dècada de la iniciativa, l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha convidat les escoles de la vila a participar en la recuperació ambiental de les platges d'Arenys.

Es tracta d'una acció d'educació ambiental amb la qual els escolars coneixen el tipus de vegetació autòctona de la zona mediterrània i que també té per objecte reforçar la zona arbrada de les àrees de pícnic i dels camins peatonals que s'han anat creant a les platges d'Arenys per aconseguir més zones d'ombra a mig termini. A més, també es consoliden els marges dels rials amb plantes arbustives.

Els primers en participar-hi han estat els alumnes de 5è B de l'escola Joan Maragall, que aquest dimecres han plantat pins i tamarius, així com i planta arbustiva de diferents varietats (com ara llentiscle, ginestera blanca, salat blanc, fonoll marí i murtra) a la platja de la Picòrdia.

Demà serà el torn dels alumnes de 3r de l'escola Sinera, que estaran a la zona del rial de la Serp de la platja de la Cavaió, mentre que, divendres, els alumnes de 5è A i C de l'escola Joan Maragall estaran de nou a la Picòrdia.

La recuperació ambiental a les platges d'Arenys continuarà la setmana pròxima amb la participació dels alumnes de 4t i 5è de l'escola Sinera a la platja del Cavaió, i dels alumnes de 4t del col·legi La Presentació a la zona del camí de mar de la Picòrdia.

En total, es calcula que fins a 275 infants de la vila participaran enguany en aquest programa ambiental i que es plantaran 245 arbres i 430 plantes arbustives.

Publicat el 4 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^