Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comencen les obres de renovació de les lloses de la Riera

lloses rieraAquesta setmana han començat els treballs per treure les antigues lloses que encara queden a la Riera i posar-ne de noves que evitin desnivells i possibles entrebancs. Les obres han començat pel costat de llevant de la Riera, entre els carrers de l'Olivar i Bisbe Vilà Mateu.

Les feines s’aturaran a l’estiu per minimitzar les molèsties que es puguin ocasionar als veïns i als comerços i es reprendran al setembre per la banda de ponent de la Riera, on es renovaran la resta de lloses fins al C.C. Calisay.

A banda de substituir les antigues lloses per unes de noves, com a la part baixa de la Riera, les obres també inclouen l'actualització de les canonades de clavegueram i d'aigua potable, i la instal·lació de cablejat de fibra òptica, així com d'il·luminació als passos de vianants i nou mobiliari, entre d'altres.

A més de les botigues i les terrasses dels locals de restauració de la Riera, les obres també afectaran les parades del mercat setmanal dels dissabte. En aquest sentit, mentre durin els treballs, els paradistes es traslladaran a la nova part coberta.

La previsió és que els treballs s'allarguin fins a finals d'aquest 2018.

Publicat el 4 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^