Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nous actes per seguir fomentant la igualtat tot l'any

tot l'any!Com ja es va anunciar en els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament d'Arenys de Mar treballarà tot l'any per reivindicar i fer visible el paper de les dones en la societat més enllà de la data del 8 de març.

La primera mostra la tindrem els dies 10 i 12 d'abril amb noves activitats emmarcades en aquest context. Així, el dimarts 10 d'abril, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un taller creatiu d'apoderament de les dones sota el títol de 'Visca Les Brúixes'. Es farà a l'Espai Jove i, a partir de jocs, videos i/o dinàmiques participatives, parlarem sobre qui van ser realment les bruixes, el motiu de la seva persecució i sobre les seves homòlogues en l'actualitat com a exercici de memòria històrica. A més, ens dedicarem a maquinar una actuació creativa.

I, d'altra banda, el dijous 12 d'abril, a les 7 de la tarda, es farà a la sala noble del C.C. Calisay una conferència-debat per parlar sobre les causes de l'empobriment de la dona en l'edat de la jubilació. L'acte anirà a càrrec de Montserrat Masvidal, graduada en Relacions Laborals, coach i exdirigent d'igualtat d'UGT Maresme. Es parlarà d'igualtat d'oportunitats, discriminació directa i indirecta, estereotips, rols de gènere, legislació, bretxa salarial i sostre de vidre, entre d'altres.

Publicat el 4 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^