Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

llaurat platgesLa Regidoria de Medi Ambient ha comenšat a posar en marxa la temporada de platges aquesta setmana amb el llaurat de la sorra de les platges de la Pic˛rdia i del Cavaiˇ, que realitza l'empresa concessionÓria del servei de neteja i manteniment de les platges. Els treballs s'han centrat en llaurar estrictament les zones d'estada per al bany i les zones esportives d'ambdues platges. En el cas de la Musclera, el llaurat es farÓ mÚs endavant quan la platja recuperi una amplada superior de sorra.

Aquesta Ús la primera intervenciˇ de posta a punt de les platges de cara a la Setmana Santa. Durant el pr˛xim cap de setmana es procedirÓ a l'esplanaciˇ de les sorres i, a partir del dilluns 12 de marš, ja s'instalĚlaran totes les passeres de la platja de la Pic˛rdia, aixÝ com les papereres i les illes de recollida selectiva de la Pic˛rdia, Cavaiˇ i Musclera. Les passeres de la platja del Cavaiˇ ja estan instalĚlades, ja que no s'han tret en tot l'any.

Coincidint amb Setmana Santa, entre el 19 de marš i el 2 d'abril el servei de neteja i manteniment de platges funcionarÓ a ple rendiment, talment com a la temporada alta d'estiu, amb freqŘŔncia diÓria de neteja manual a les tres platges, a mÚs de freqŘŔncia diÓria de neteja mecÓnica de la Pic˛rdia i freqŘŔncia alterna de neteja mecÓnica del Cavaiˇ i de la Musclera.

Publicat el 13 de marš de 2018