Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La regidoria d’esports de l'Ajuntament d’Arenys de Mar, el passat 22 de febrer van iniciar les passejades pels entorns naturals dintre de la comarca del Maresme, que s’organitzen dintre del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ).

 

En aquesta primera sortida comarcal es va anar des de Santa Susana fins a Pineda de Mar, en la qual van participar 24 persones acompanyades pels tres treballadors del programa PESQ.

 

Aquestes passejades es realitza amb el col·lectiu de vilatans que està inscrita al Programa de Salut i Qualitat de Vida i està inserit dins de la seva programació amb l’objectiu de mostrar la vessant de l’esport a la natura. Aquest cicle consisteix en passejades per la comarca del Maresme.


La sortida de la passejada va ser a les 9.30h des de l’estació de Renfe per dirigir-nos al nostre destí amb tren.

La passejada es va iniciar a les 10.30h; vam recórrer: passeig de mar, búnquer de la Guerra Civil, nucli antic de Pineda i passeig marítim; havent recorregut aprox. 5,5 Km

  


A les 14 hores vam dinar i a les 17.30 hores, vam arribar a Arenys, amb una gran satisfacció per tal i com havia transcorregut el dia.

 

La regidoria d’esports, volem aprofitar per agrair la col·laboració, cooperació i bona voluntat de tots els participants en aquesta sortida.


                   

Publicat el 7 de març de 2018