Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Divendres, 27 de juliol de 2018  -  2/4 d'11 nit

Paula Valls presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada. Un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen, en un registre diferent al del seu impressionant debut amb Black and White.
 Si Black and White va ser un primer pas cap a la professionalització, un experiment on explicava històries d´altres, I AM,, completament dirigit per ella, és un treball on Paula Valls (Manlleu, 1999) s´atreveix a parlar d´experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d´haver de prendre decisions importants – un reflex de la seva accelerada evolució personal, en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és.
I AM, podria haver arribat directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans s´entrellacen amb la influència clau que l´estil del productor Joe Henry ha tingut en la Paula des de ben petita.

Lloc: Pati del Xifré
Adreça: Auterive, s/n
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: 12€ taquilla i 10€ anticipada per Internet a www.jazzarenys.cat
Informació relacionada
Divendres, 24 d'agost de 2018
Divendres, 17 d'agost de 2018
PER RISC DE PLUJA, EL CONCERT ES TRASLLADA AL TEATRE PRINCIPAL