Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Si tens l'APP del "Botó Vermell", l'has d'actualitzar

Botó VermellLa Policia Local ha informat que s'ha actualitzat el programa informàtic de gestió policial que, entre d'altres funcionalitats, ofereix el servei Drag Alert -més conegut com a “BOTO VERMELL”-. És per això que tots els establiments que ja disposaven d'aquesta aplicació als seus dispositius mòbils, han de procedir a actualitzar-la. De no fer-se així, els avisos d'alerta no arribaran a la Policia Local.

Si sou usuaris d'aquesta aplicació i teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la Policia Local i un agent de la Policia de Barri s'acostarà fins al vostre comerç per assessorar-vos sobre el procediment d'actualització.

Un servei que s'ofereix des del 2014 a Arenys de Mar

L'aplicació per a mòbils DragAlert permet instal·lar un sistema d'alarma silenciosa per alertar la Policia Local d'una situació d'emergència i està pensada per a tots aquells establiments comercials i masies de primera residència que realitzin activitats agrícoles o ramaderes. Aquesta aplicació permet que, amb un únic toc a la pantalla tàctil del telèfon mòbil es pugui avisar la Policia Local d'una situació d'emergència. Aquesta alerta arriba immediatament a les dependències policials i s'activa una dotació policial perquè es desplaci al lloc on està ubicada la botiga o habitatge.

Per fer ús d'aquesta aplicació cal sol·licitar l'alta en el servei mitjançant aquest formulari del web municipal. La petició d'alta en el servei també es pot sol·licitar presencialment a les dependències de la Policia Local. Recordem que un cop feta la petició, aquesta es validarà des de la Policia Local i, posteriorment, un agent de la Policia de Barri es desplaçarà fins al comerç per a instal·lar l'aplicació i realitzar una primera prova que verifiqui l'activació del servei.

Publicat l'1 de març de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^