Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Suma't al projecte Producte d'Arenys

producte d'arenysEls ajuntaments dels dos Arenys inicien aquest 2018 una nova campanya d'adhesió al segell Producte d'Arenys adreçada a diferents sectors locals amb l'objectiu de difondre la marca i donar major visibilitat a productes elaborats, gastronomia, artesania, oferta turística i patrimoni històric i cultural dels dos Arenys.

Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys, ho poden fer emplenant el formulari que validarà la Comissió de seguiment Producte d'Arenys. Cal assolir un mínim de 50 punts sobre 100 perquè la sol·licitud pugui ser acceptada. i es podrà demanar informació ampliada en cas que sigui necessari.
Es pot accedir al formulari clicant aquí. Un cop rebuda la sol·licitud, es contactarà amb amb el sol·licitant per a informar de les passes a seguir.

Els productors adherits podran marcar amb el distintiu Producte d’Arenys els seus productes produïts a Arenys com a sinònim d'un producte de qualitat i diferenciador.

Aviat es presentarà a tots el vilatans l’espai web dedicat a la marca Producte d'Arenys, així com les diferents accions previstes durant el 2018 per a la seva promoció.

El que sí que ja podem avançar és que, en relació amb els productes de l'hort, aquest any hi ha previst fer xerrades a les escoles, una taula rodona a Ràdio Arenys, un show cooking amb producte d’estiu i tast de vins amb productes de tardor amb la col·laboració de la Biblioteca, i la Fira Producte d’Arenys amb exposició i venda de productes d’Arenys, prevista pel 23 de setembre.

Publicat el 21 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^