Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Policia Local va atendre més de 14.000 incidències al 2017

policia localLa Policia Local d'Arenys de Mar ha presentat aquesta setmana la memòria corresponent a l'any passat i amb la qual es posen xifres als serveis que presta aquest cos de seguretat ciutadana.

Però la memòria també posa de manifest els esforços que s'estan fent des de l'Ajuntament per reforçar la seguretat viària, especialment la dels vianants i, dintre d'aquests, fent especial incís en la seguretat dels infants en els seus recorreguts escolars. En aquest sentit destaquen les accions a la zona de l'escola Sinera, amb la col·locació de bandes de retenció i senyalització específica de zona escolar. O al col·legi La Presentació, amb la instal·lació de coixins berlinesos i també senyalització específica, talment com a l'entorn de l'institut amb el repintat dels passos de vianants.

A aquestes mesures cal sumar la implantació de la tolerància zero amb l'aparcament en doble fila a la Riera, la creació d'una zona d'aparcament "express" al davant del Mercat municipal, i la millora de les zones de vianants de la plaça de l'Església i de la plaça de l'Ajuntament, accions totes elles que també han contribuït a millorar la seguretat dels vianants i la fluïdesa del trànsit.

De fet, la seguretat dels escolars es vol reforçar encara més de cara a aquest 2018 amb la instal·lació de radars i càmeres als semàfors que regulen el trànsit a la carretera B-511 amb la cruïlla del carrer Horta Matanzas.

Quant a xifres, la Polcia Local va atendre 14.267 incidències i va rebre més de 15.300 trucades durant el 2017. A més, va tramitar 262 denúncies administratives per incompliment de les Ordenances municipals, principalment de l’Ordenança de civisme i de Tinença d’animals domèstics.

D'altra banda, es van interposar 4.934 denúncies de trànsit i es van muntar 156 dispositius de control de seguretat ciutadana, intensificant el patrullatge diürn i nocturn -tant d'uniforme com de paisà- amb l'objectiu de reduir al màxim els robatoris a l'interior d'habitatges.

La Policia Local d'Arenys de Mar ofereix un servei continuat de presència a peu de carrer complementat amb la Policia de Barri i el servei de platges a l’estiu, així com la formació en educació viària i cívica a les escoles de la vila, el suport assistencial, l’Oficina de recollida de denúncies i el control de vehicles abandonats a la via pública, entre d'altres. Podeu consultar la memòria del 2017 clicant el següent document adjunt.

Fitxer Acrobat-PDF de (6,16MB)

Fitxer: Memoria_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 26
Mida: 6,16 MB

Publicat el 19 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^