Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tot a punt per a la 14a ediciķ del Voluntariat per la Llengua

VxL

El programa Voluntariat per la llengua s'ha convertit al llarg dels anys en una eina de cohesiķ social que, més enllā de formar parelles lingüístiques perquč conversin en catalā una hora a la setmana, ofereix als participants la possibilitat de cončixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Ajuntament d'Arenys de Mar i el Centre de Normalitzaciķ Lingüística del Maresme que posa en contacte una persona catalanoparlant (voluntāria), amb una persona que necessita millorar el catalā que parla o adquirir fluīdesa (aprenent), amb l'únic compromís de trobar-se una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, per parlar en catalā.

Qui pot ser voluntari o voluntāria?
Totes les persones majors d’edat que parlin catalā habitualment. No es demana cap titulaciķ, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en catalā amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians. Anima't a participar-hi! Només has d'omplir aquest formulari d'inscripciķ.

Qui pot ser aprenent o aprenenta?
Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del catalā, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen adquirir fluīdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relaciķ social. Si hi vols participar, omple aquest formulari d'inscripciķ.

La sessiķ inaugural del Voluntariat per la Llengua d'enguany tindrā lloc el prōxim 27 de febrer, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes de la Biblioteca.

Publicat el 7 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^